Katselin tuossa että on sen verran aikaa viimeisestä blogikirjoituksesta että pakko kai se on tänne jotai rustata ettei kukaan luule et ollaa maan alle kadottu.

Koirien kanssa ollaan koettu mullistusten aikoja, viime kirjoituksesta. Ollaan muutettu useampaan kertaan kolmistaan, minä, Topi ja Taika, ja kaikenlaista kommellusta on sattunut. Jalmari-pentu piti valitettavasti sijoittaa uuteen kotiin sillä se ei ollut minun omistuksessa enkä olisi muutenkaan pystynyt yksin pitämään kolmea koiraa kun muutin yksiöön. Terveisiä vain uusille omistajille, toivottavasti poika on tuonut iloa!

Treeni-into on ollut hakusessa useampaa otteeseen, mutta toisaalta taukokin on tehnyt hyvää, kaikkien niiden aktiivivuosien jälkeen. Taika kerkesi olla puolitoista vuotta sairaslomalla, kun sitten sain yhtäkkiä päähäni että nyt jos koskaan mennään kokeeseen, kun neidin polvikin näyttää olevan ihan oireeton. Kuukauden päivät ehdittiin treenaamaan ennen jälkikoetta, ja hupsista vaan, kakkostulos sieltä napattiin! Paljon petrattavaa toki jäi mutta siihen treenimäärään nähden ihan ok suoritus! Katsotaan josko tulevalla kaudella koitettaisiin seuraavaa luokkaa! Näyttelyihin olisi tarkoitus lähteä Taikan kanssa esittäytymään parin vuoden tauon jälkeen, katsotaan jos saataisi Topin tyttäretkin mukaa kauneuskilpailuihin mukaan!

Topi papparainen touhuaa edelleen kuin nuoret pojat, täynnä intoa ja energiaa. Naama on harmaantunut ja ainakin takajaloista on lihakset vähän kuihtunut. Eturauhanen on joskus pikkusen vaivannut mutta sekin hoituu c-vitamiinibuusterilla, muuten jannu on terve kuin pukki, eli toivotaan Topsukalle vielä monia vuosia meidän kanssamme!

Kotisivut koitan saada pikimmiten päivitettyä, kun saan uudet tunnukset uuteen palvelimeen.

 

Hyvää kevättä kaikille!