... joskus se vaan puhaltaa tuuli myödenkin! Taika kanssa ollaan nyt edetty tottiksessa siihen pisteeseen että on jo aika saada jotain näkyvääkin aikaiseksi. Ollaan viime päivät hiottu tottista ihan huimasti, erityisesti häiriön alla, ja valoa tunnelin päässä näkyvissä! Kontakti myös säilyy yllättävänkin hyvin, mun mielestäni vietti on lässähtänyt kuin pannukakku alku-innostuksen jälkeen, mutta nyt tuo akka-perkeleen asenne on muuttunut aivan toisenlaiseksi, ja uskon että hyvä siitä tulee! :)))))))

Varsinaiset PK-kokeet saa tältä vuodelta siltikin jäädä Taikan osalta, Topin kanssa tavoitteet jäljeltä vähintään se JK2. Taikan kanssa meillä ei oo mihinkään kiire, me mennään sitten kun se on oikeesti hyvä myös maastossa, ja mullahan on tuo haave päästä FH-kokeeseen sen kanssa, ja se ei mitään lasten leikkiä olekkaan. Tokoa sen sijaan voitaisi kokeilla jos vaikka jälkien polkemisen ohella kesällä sitä treenattaisi, näinhän me Topinkin kanssa aloitettiin :) Siinähän sitä onkin harrastusta kun käy jäljellä ja haussa ja tottista treenaa, lisäksi oman yhdistyksen kentällä kouluttelen muita ja sitte jälkiryhmääkin alan kasaamaan... Muusta elämästä ei sit olekkaan tietoa..  hahah!

Taikalle olenkin suunnitellut pentuetta syksylle, mikäli kaikki suunniltelmat menevät putkeen. Tavoitteena on saada aikaan toimivia ja terveitä koiria joista on muuhunkin kuin sohvaa kuluttamaan, ja yhdistelmän, mitä suunnittelen, toivon näitä ominaisuuksia perityttävän. Ulkomuodon tavoitteena on saada aikaan tyypiltään perus-rottweilereita, korostamatta mitään piirrettä.