Pian niitä "kauan" odotettuja pentusia saa sitten ihastella, Lanan laskettu aika alkaa lähestymään. Vatsa on komiasti pyöristynyt ja liikkeet tuntuu hyvin, oikee kunnon junttaus käynnissä. Rauhallisesti on Lana on vielä ollut, ja näillä näkymin ainakin loppuviikkoon menee ennenkuin mitään alkaa tapahtumaan. Laitan kyllä heti tietoa kun jotain alkaa tapahtua.

*******************************************************

Taikan ja Topin hakureenit edistyy hyvin ja Topi kesti jo paljon paremmin kun kävelin maalimiehelle, tätä siis vaan hiotaan lisää, että saadaan varmuutta. Taikalla saatiin pari oikein onnistunutta ilmaisua, ja pikkuhiljaa sillekkin otetaan mukaan sitä että kuljen maalimiehelle.

Eilen otettiin ekaa kertaa Taikalle kunnollinen esineruututreeni, siis tallatulla aluella pk-liivien kera, ja Taika työskenteli reippaasti etsien esineitä, ja palautti välittömästi mulle esineen kun oli löytänyt. Tästä harjoituksesta jäiki oikeen hyvä mieli! :))

Tottista otettiinkin sitten "juoni mielessä", nimittäin viime viikoisen kurittomuuden halusin saada pois tuolta ketkulta!  Silmänisku Laitoin Taikan paikalle makuuseen, niin että apuohjaaja oli piilossa pitkän liinan kanssa, ja itse ensin seisoin lähellä pitäen lyhyemmästä liinasta kiinni ja valmiina reagoimaan jos se nousee. Sitten vaan häiriökoirat häiriköimään sopivan matkan päässä, eli "mun oppilaat" seurauttivat koiriaan "äsyttävän" läheltä jotta saataisiin "konflikti" aikaiseksi, ja siitä koira palautettua maanpinnalle. No, tietenkään se ei sitten kertaakaan ampaissut kenenkään perään, mutta kun tylsistyi makaamaan maassa, ja nousi ylös, sille tehtiin selväksi ettei ole lupa nousta. Loppu aika sujuikin sitten täysin korrektisti, ja lopuksi koira vapautettiin riehakkaan patukkaleikin avulla.

Toivotaan että jotakin tuonne umpiluuhun jäi opiksi, mutta ainakin oli miellyttävä todeta että koira palautui välittömästi eikä jäänyt mitään "takaumia".  Tukittu Seuraavaksi aletaanki sitten harjoittelemaan kaupunkiosuutta varten!