Taikan näyttely-elokuu meni oikein kivasti, saatiin arvostelua laidasta laitaan. Viimeinen näytelmä sitten jäikin loistokkaimpana mieleen, Taikina putsasi pöydän kokonaisuudessaan! Ainoana eri-narttuna tulos olikin PN1, SERT ja ROP. Nyt on myös ulkomuodon tarkastus on tehtynä, ja sehän meni läpi hyväksyttynä. Tarkastajana toimi Kirsti Louhi.  Kiitos Kirstille!  Nyt ollaan siis valmiina pentuja varten, tätä kirjoittaessa ne eivät ole alkaneet, ainakaan yhtään pisaraa ei ole minun silmiini osunut.  

Topin kanssa käytiin viikkoa ennen kellokisoja kokeessa Harjavallassa, tai miten sen nyt ottaa, käytiin vähän janalla pyörimässä... höh.. takana siis jo toinen keskeytys, ja meikäläisen stressitaso sen kun vaan nousi.. onneksi tajusin vaihtaa idioottimaisen treenaukseni koiraystävällisempään tapaan, eli koira sai oikeasti palkkaa työstään ja se alkoi taas muistuttaa omaa itseään, ja viime viikonloppuna Turussa näki että koira oikeasti osaakin jotain siellä metsässä!!!!! 

Yksi keppi sinne jäi, ja sekin oli mun omaa hölmöilyä... mitenkäs jos ens kerralla laittaisin koiran vaan ihan ittekseen sinne jäljelle niin mä en voisi sitten mitenkään töppäillä siellä!!   Saaliina siis koulutustunnus JK2 ja pisteitä 251. Sijoituimme PAJÄ2-luokassa toiseksi!! Oli siinä kieltämättä tippa linssissä.. Joukkueestamme olimme tällä kertaa ainoita tuloksen saaneita mutta kiitokset silti kaikille mukana olleille, niin joukkuetovereille kuin huutosakille!