Taas on vierähtäny aikaa blogeilusta...
Hakureeneissä ollaan käyty pari kertaa viime kirjotusten jälkeen, ja samalla kaavalla ollaan edetty. Taikan kanssa enemmän leikkiä maalimiehen kanssa, niin että yhdellä ukolla ollaan haukuttu muutamaan kertaan ja leikitty välillä. Haukku saa vielä parantua mutta ei ainakaan huonommaksi ole mennyt. Minusta on vähän läheisriippuvainen ollut kun oon siinä näkösällä eikä ihan koissulla järki juokse vielä että mitä siellä maalimiehellä pitikään tehä. Kattelee siis mua välillä. Uskon että kunhan saa juonen päästä kiinni niin seki loppuu. Maalimiehellä ei oo enää kovinkaa pahasti sikaillu enää. Välillä tietty koittaa että josko syliin pääsis..  ;)
Topille ollaan otettu taas niin että 2 maalimiestä lähtee keskilinjalta eri puolille hakualuetta ja ensin lähtetään toiselle ja sitten toiselle. Irtoaa hyvin ja vauhtia piisaa, ja etsii jopa maalimiehen vaikkei sitä näe, mutta mutta, kun on bongannu maalimiehen, lähteekin tulemaan takaisin mun luo keskilinjalle jollei palkka ole maalimiehellä näkyvissä. Mutta jos se näkee palkan niin erittäin hyvin ilmaisee  ukkelin. Eli lisää treeniä tuon suhteen, eikä harpota liian isoja askelia etiä päin.
Nyt on sitte joululoma hakureeneistä.
Muuten sitte aika löysästi ollaan oleiltu, mitä nyt vähän hassuteltiin tottiskentällä, molemmat koirat oli samaan aikaa ja ihan vaan hulluteltiin menemään, ne sai olla vapaana ja koheltaa...  hmmm... en tiiä onko iha järkevää mutta tuskin ne siitä pilalle meni, tykkäsivät ku saivat touhuta koko perheen voimin. Taika on ainaki oppinu mitä "kiipee"-käsky tarkottaa, ja se onki sen mielestä aivan mahtava juttu kun saa kiivetä A-estettä. Vielä kun sen noudon saisi josku kuntoon... voi splää...

Joulua ois sitte odotettava vielä muuta ehtoo, lahjat on jo aika lailla klaarissa,  vielä kun jaksais jotai väsätä joulupöytään... no eipä tässä paljon kotona maata kun noi vähät sukulaiset kierretään, ja syöpöttelytkin hoidetaan lähes kokonaan muualla. Koiruuksille pitää laittaa kans jotku paketit, että saavat jotain repimistä.

Hyvää joulua siis kaikille jotka tätä lukevat ja kirjotellaan taas!!!  :)