Jälkikausi tuli korkattua Taikan kanssa, ja hyvin meni ipanan jälki pitkän tauon jälkeen! BH-koe saa nyt vielä odottaa itseään koska treenit tottiksen suhteen on jäänyt vähäisemmälle , ja lisäksi lonkka-ja kyynärnivelkuvaus vie yhden kuukauden doping-säännön takia. Taika viralliset kuvaustulokset siis ovat 1/0 ja B/B. Silmät tutkittiin myös ja terveet on! Juoksujen aikana olen nyt kyllä tottistellut ja hienosti vaan akka pelittää vaikka "punaiset päällä" mennään. Ei ole vaikuttanut tuohon negatiivisesti tässä vaiheessa. Viime treenit vedettiin oikeen vauhti päällä leikin varjolla ja kyllä Taika nauttii kun saa jahdata patukkaa. Ei uskoisi että noin "pienellä" voi olla niin paljon voimaa.

Topin kans otettiin kans tottista, täytyy alkaa valmistautumaan kisakauteen, ja tottisksen osalta ei pitäisi mitään yllätävää tulla, noudot on parantunut huomattavasti mukavana plussana, ja työmoraali on korkea!

Topin pennut kasvavat huimaa vauhtia, ja nyt ne ovat viisi ja puoli-viikkoisia.

Nimet pentuset tulevat saamaan isukin mukaan, eli Max-alkuisia kaikki kakarat ovat. Ihanaa kun ainakin pari on jäämässä tänne lähiseudulle. Tällä hetkellä on vielä yksi poika vailla kotia.

 

Olemme saaneet uudet kotisivut, jotka ystäväni Emilia on tehnyt! Käykääpäs kurkkimassa jos ette ole vielä sinne eksyneet. www.petajamaki.net

Pikkusen vielä vaiheessa ovat mutta aika lailla valmiit alkavat olemaan!

 

Tässä kuva vielä Toin pojasta Pusu1240866191_img-d41d8cd98f00b204e9800998e