Sunnuntaina oltiin taas hakuilemassa koirien kans.  Taikalle otinkin palkaksi purkit, paitsi viimeiselle ukolle otettiin patukka motivoinniksi. Kaikki maalimiehet oli pakenevia ja menivät n. 30-40m syvyyteen.. Nyt haukkui ehkä vieläkin paremmin ukolla kuin ennen, ja joka ukkelille lähti kuin salama! Viimeisellä ukolla haukutettiin vain parin hyvän haukun verran ja siitä palkkaus. Taikan treenit meni omasta mielestäni oikein hyvin ja nyt vaan koitetaan pitää tää hyvä fiilis päällä!

Topi kerpele se taasen meinas hilpasta ekalla ukolla takas keskilinjalle, kun bongas maalimiehen, omaa syytä tuo kylläkin oli kun olin ehtiny kutsuu koiraa takasin kun luulin että se lähti laajentamaan etsintöjään pidemmälle Cool Tähän täytyykin paneutua nyt oikeen tarkasti, ja seuraavaksi aionkin kokeilla sitten niin että maalimies onkin aika lähellä ja Topi saa ilmaista sitä niin kauan että pääsen siihen viereen. Hyvähän tuotakin on harjoitella jo, kun ilmaisussa itsessään ei oo moitteen sijaa! Muilla maalimiehillä Topsu sitten jo ilmaisi suoraan, ilman mitään pyrkimyksiä tulla mun luo. Hymy

Eilen sitten oltiin tottistelemassa, ja Topin kanssa otin noutoja, ja niissä huomaa kapulan mälväyksen loppuneen aika hyvin, kun olen kotona treenannu molempian kans kapulan pitoa ja luovutusta useaan otteeseen.  Taikan kanssa koitettiin keskittyä tottikseen häiriön alla. Edelleen vilkuilee välillä mutta sekin huomattavasti parantunut tässä koko ajan! Harjoittelu tuottaa todellakin tulosta, mutta ei ne kerrasta muutu! Silmänisku Site mä vähän jeesasin Paulaa ja Ässää piilonkierroissa ja muutenkin otettiin pikku saalis-motivaatioo. Paula sai sit olla Topiootille vähän patukan heiluttajana, siinä hommassa saakin olla nopea!! Vai mitä Paula tähän tuumais.. 

Torstaina taas ois hakuilun vuoro.

Ens viikolla sitten mennään Skogsterin Miian viettiluennolle, tästä varmaan saa vinkkejä omiin treeneihin.

Lanalla masu vaan kasvaa, sillä näkyy jo kuulemma liikkeitäkin. Vielä kun jaksais muutaman viikon odottaa niin näkee millaisia vauvoja sieltä oikee tulee!!