Laiskana en ole jaksanut blogia päivittää, mutta nyt siihen saadaan vihdoin muutos !

Taikan treenit kuivui kasaan alkukeväästä kun sille kävi ikävä tapaturma ja se loukkasi jalkansa pahasti. Lepo ja tulehduskipulääke eivät tehneet tehtäväänsä ja jalka siis jouduttiin uudestaan kuvaamaan. Kuvissa näkyi että polveen tullut voimakas isku oli tehnyt ikävää jälkeä, ja jalka tuskin tulee enää kestämään niin rajuja treenejä mihin ollaan totuttu. Nyt mennään kuukausi eteenpäin cartophen-pistoksilla ennaltaehkäisemään nivelrikkoa, jota alkaisi kehittymään ilman hoitoa. Lisäksi Taika sai uuden rimadyl-kuurin poistamaan tulehdusta. Aloin antamaan sille lisäksi vihersimpukka-ravintolisää. Mutta paras uutinen on että se saa viettää ihan normaalia koiran elämää, ilman sen suurempia rajoitteita. Kunhan saadaan jalka pelittämään, ainakin jälkeä treenataan ja miksei muutakin, koiran ehdoilla. Eli pentusuunnitelmat ovat nyt tältä osin pois suljettuna. Katsotaan sitten uudestaan kun ollaan saatu koira siihen kuntoon.

Jallu-pentu kasvaa minkä kerkiää, ja on niin mahdottoman ihana riiviö. Kaikkea päänvaivaa se on keksinyt mutta samalla on aivan mahtava persoona!! Tottis-ja jälkitreenit on aloitettu jo varhain keväällä ja pennussa tuntuu olevan potkua! Olemme siis enemmän kuin tyytyväisiä tähän poikaan!!

 

Topi papparainen se taas ei tunnu jäävän koskaan eläkkeelle, en voi olla sanomatta että tuo ruma rottweilerini on kyllä ehdottomasti elämäni koira!!  Tänä vuonna olisi tarkoitus lähteä vielä rotumestaruuskisoihin pohjoiseen, ja treenattukkin me ollaan hei! Vielä ei ihan parhaassa iskussa olla mutta onhan tässä aikaa!!  Mahtaakohan olla kisojen vanhin osallistuva koira?! Who knows.. ja vaikka ei mitaleita tuliskaan niin jo se että sen kanssa pystyy osallistumaan tekee fiiliksestä mahtavan!

 

Hyvää kesää kaikille!!