Kun niitä pentuja ei sitten tullut, niin lomailut loppui seinään Taikan osalta. Tottista ollaan tahkottu uudella innolla ja uudella tavalla ja toivon mukaan työ kantaa hedelmää. Laitoin tavoitteeksi nyt vähintään alokasluokan koularin metsäjäljeltä kesään mennessä. Vähän kiire tuon metsän kanssa taitaa tulla mut hei, ainakin intoa riittää!

Käytiin Taikan kanssa hakutreeneissä puolen vuoden tauon jälkeen ja kyllä mimmillä ainakin virtaa riitti. Ilmaisut meni paremmin kuin koskaan ja muutenkin akka ihan täpinöissään. Jotenkin tuntuu että tuo on muuttunut jollain (hyvällä) tavalla, jotenkin sähäkämpi pakkaus taas, vai lieneekö liian laiskottelun tehneen elämän tylsäksi. Jotenkin olen jo odottanut tätä että pääsee taas treenaamaan, vielä kun noi lumet sulaisi niin pääsisi Taikan kans sinne metsään tekeen jälkeä. Janathan on ihan kokonaan opettamatta ja jäljellä tarvitaan ruokaa runsaasti mutta luulen että toi uus muona muuttaa kaiken. Meillä loppui nappularalli koirien kanssa ja nyt molemmat syö NEUta, mitä laatua nyt milloinkin plus lihoja ja muuta luonnon härpäkettä. Koirat kiittää ja on hyvässä kunnossa.

 

Syksyllä sitten oisi tarkoitus lähteä tuonne Tanskan maalle sulhoa tapaamaan, mikäli nyt tällä kertaa kaikki sujuisi kuin pitää.